Kako slati snimke zaslona s povjerenjem

U doba društvenih medija, teže je nego ikad održavati privatne poruke privatnima. Kad šaljete poruke prijateljima, nemate načina znati da li ih spremaju ili ih snimati snimkom zaslona, Prolazni trenutak u tren oka postaje trajan. Nova aplikacija zvana Confide prepoznaje i rješava ovaj problem.




Confide čini snimke zaslona stvarima prošlosti | Tsyhun / Shutterstock.com

Confide je pametna aplikacija za razmjenu poruka za iOS ili Android koja pametno prekriva poruke i brzo ih otkriva samo kada je vrijeme za čitanje. Kad završite s čitanjem poruke, nestala je zauvijek. Plus, povjerenje uključuje krajnje kriptiranje i ugrađena značajka koja ili obavještava pošiljatelja kada je poruka snimljena snimkom zaslona ili potpuno blokira mogućnost snimanja zaslona tijekom korištenja aplikacije.

Confide najbolje funkcionira ako i prijateljima prijavite aplikaciju, ali ako imate dovoljno prijatelja zabrinuti za privatnost koja ne bi trebala biti problem.







Slanje istinski privatnih poruka s povjerenjem

Da biste koristili bilo koji dio Povjeriti, morat ćete se prijaviti u aplikaciju. Iako se kasnije može integrirati s Facebook prijateljima, ne može vas prijaviti samo Facebook. Odvojite malo vremena za unos podataka i ovjeru računa.

Kad to učinite, Confide će vas zatražiti da pošaljete svoju prvu poruku. Odaberite nekoga ili više ljudi iz svojih kontakata kojima ćete poruku poslati. Po želji možete dodati fotografiju ili dokument koji želite poslati uz poruku. Prije slanja možete dodirnuti karticu kako biste vidjeli kako će vaša poruka izgledati primateljupregled ikonu u gornjem desnom kutu.

Bilješka:Ako nemate prijatelja na usluzi Confide, što je vjerojatno jer je aplikacija manje poznata, umjesto toga će se poslati poruka kao pozivnica. Primatelji moraju koristiti Confide da bi pregledali poruku, a još važnije, privatni su je pogledali.

Ako ste na strani primatelja, dodirnite razgovor u Povjerljivo da biste ga otvorili. Animacija na zaslonu uputit će vas da prijeđete prema linijama teksta prema dolje jer aplikacija, nakon svakog otkrivanja, svaku liniju otkriva nakon sljedeće. Nemoguće je vidjeti dva retka odjednom. Ako je pošiljalac uključio fotografiju ili dokument, nastavite prelaziti prstom prema dolje da i to otkrijete.

Možete ponovo dodirnuti da biste pojedinačni redak pogledali onoliko puta nakon što želite, ali nakon što napustite cijelu poruku i vratite se na pregled razgovora, poruka će nestati zauvijek.

Možda možda razmišljate samo zato što netko može gledati samo jedan redak istovremeno, ne znači da ne može zadržati jedan prst na poruci i koristiti druge prste za snimanje zaslona. To je istina, međutim, Confide upravlja s ekranima različito ovisno o platformi koju koristite.

Zanimljivo, Korisnici Androida imaju veliku prednost ovdje. Aplikacija Confide na Androidu jednostavno ne omogućuje snimke zaslona. Ako korisnik pokuša napraviti snimak zaslona dok je aplikacija otvorena, jednostavno isključivanje neće raditi. Zbog ograničenja iOS-a, to nije moguće s iPhoneom. Umjesto toga, ako netko snima sliku u programu Confide za iOS, Confide će obavijestiti drugu osobu da je snimljena snimka zaslona, slično kao Snapchat,

Ipak, Confide je izvrstan korak ka zaključavanju tajni putem Interneta bez brige o curenju ili izdaji. Potrebno je samo nekoliko uvjerljivih da se vaši prijatelji ukrcaju. Besplatno se uključite u Confide iOS ili android,